Okul Tanıtım

TEVİTÖL’ü daha yakından tanımak ve deneyimlemek isterseniz, aşağıdaki kutucuklardan size uygun olanı tıklayarak randevu oluşturunuz.

Yüz Yüze Tanıtım:

Okulumuzu en az 2 gün öncesinden randevu oluşturarak yerinde tanıyabilirsiniz.

Çevrim İçi Tanıtım Günleri:

Aday öğrencilerin ve velilerinin okulumuzu tanımak için aldığı randevu ile toplantı gerçekleşecektir.

Çevrim içi tanıtım günü 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü 19:00-20:30 arasında gerçekleşecektir.Tanıtım günlerimize kayıt yaptırmak isteyen aday velilerimizin aşağıdaki butona tıklayarak rezervasyon yapması gerekmektedir.

Kurumsal Tanıtım:

Bir okulun öğrencilerine tanıtım amacıyla aldığı randevu ile toplantı gerçekleştirilir. Randevu alındıktan sonra okulumuz randevu alan kişilerle irtibata geçecektir.

Ayrıca Instagram, Facebook, Twitter ve YouTube hesaplarımızdan bizleri takip ederek okulumuzun faaliyetleri ve yerleşkesine ilişkin bilgi sahibi olabilirsiniz.