Yerleşkemiz

TEVİTÖL

TEVİTÖL yerleşkesi, 414.000 m² açık ve 29.000 m² kapalı alandan oluşur.

Okulumuzda 8 adet öğrenci yatakhanesi ve 42 adet öğretmen lojmanı bulunur. Yerleşke içinde kültür ve sanat merkezi, açık ve kapalı alanları ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzu bulunur. Dersler, 29 derslikten oluşan 5 blokta yapılır. Okulumuzda 3 adet fizik, 3 adet kimya, 3 adet biyoloji laboratuvarı bulunur.

Yemek Hizmetleri

TEVİTÖL’de yemek hizmetleri Sofra Grup tarafından öğrencilere sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeğine ilave olarak üç ara öğün olarak verilir. Yemekler okul yemekhanesinde üretilir ve servis edilir.

Ulaşım Hizmetleri

Okulda servisler iki türlüdür: a) Hafta sonu evci servisleri b) Okulun planlanmış ve bütçelenmiş kulüp ve/veya etkinlikleri için organize edilen servisler. Şoförlerin ve araçların niteliklerinin, Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul servisi yönetmeliğine uygunluğu takip edilir.

Temizlik Hizmetleri

Okulumuzda temizlik hizmetleri prosedürlerimize uygun olarak Atalian tarafından verilir. Belirli bir iş planı kapsamında okulumuzun günlük ve periyodik temizlikleri yapılır. Temizlik hizmetinde kullanılan tüm kimyasalların MSDS formları Çevre Danışmanı ve İdari İşler Sorumlusu tarafından kontrol edilir. Temizlik hizmetlerinin sağlanmasında İş Sağlığı ve İşçi Güvenliği için alınan tedbirler, Atalian’in Temizlik Hizmetleri Sorumlusu ve İş Güvenliği Uzmanı tarafından takip edilir.

Teknik Hizmetler

Okulumuzda teknik hizmetler Atalian tarafından verilir. Günlük rutin kontroller, teknik personel tarafından yapılarak raporlanır. Tüm periyodik bakımlar uzman firmalar tarafından yapılır. Havuz suyu analizi ile asansör, doğalgaz kazanı ve basınçlı kapların yıllık kontrolleri, yetkili ve akredite olmuş firmalar tarafından yapılır. Bunun dışında oluşan teknik arızalar plan dahilinde teknik personel tarafından giderilir.

Teknik hizmetlerinin sağlanmasında gerekli iş güvenliği tedbirlerinin alınması temel önceliğimizdir.

Benzersiz Kampüsümüzü Keşfedin

Doğa, sanat ve spor ile bütünleşmiş 414.000 m² açık ve 29.000 m²
kapalı alandan oluşan kampüsümüze yakından bakın.