Yayınlar

TEVİTÖL öğrencileri ilgili bölümler rehberliğinde kültür sanat yayınlarının içeriğini oluşturma, yazıları tasnif etme, redaksiyon, dosya konusu belirleme ve konuya uygun yazıların yazılmasını/araştırma yapılmasını sağlama ve tasarım gibi planlanan çalışmaların bağımsız olarak yürütülmesinde aktif görev alır.

Ayaküstü Dergisi

Ayaküstü dergisi, öğrencilerin edebiyat eleştirisi yapmalarına olanak sağlamak ve edebiyat dergisi hazırlamanın tüm aşamalarını hayata geçirmek amacıyla çıkarılır. Dergimizin son sayısını okumak için tıklayınız.

Parantez

Parantez dergisi okulda sosyal bilimlere verilen önemin ve öğrencilerin genel kültür seviyelerinin artmasını sağlamak amacıyla çıkarılır. Dergimizin son sayısını okumak için tıklayınız.

Principia Mathematica

Principia Mathematica dergisinin amacı matematiğe gönül vermiş TEVİTÖL öğrencilerinin ilgili oldukları konuları ele aldıkları yazıları, görselleri, oyunları bir dergide toplayıp çalışmalarını diğer öğrencilerle paylaşarak onların da matematiğe olan ilgisini arttırmaktır.

Nota Bene

Nota Bene okul gazetesinin amacı, okul ile ilgili güncel olayların İngilizce dilinde öğrencilerle paylaşılarak hem okul kültürünün pekiştirilmesi hem de öğrencilerin hedef dili kullanım ortamlarının arttırılmasıdır.

Pluto

Pluto İngilizce edebiyat ve sanat dergisinin amacı öğrencilerde dünya edebiyatı ve sanata karşı ilgi ve merak uyandırarak onların dil becerilerini geliştirmelerine imkan sağlamaktır. Dergimizin son sayısını okumak için tıklayınız.

Dergiler