SAT Hakkında Duyuru

Dear SAT test takers,

We would like to update you that the College Board has just cancelled March 14, 2020 and May 02, 2020 SAT test administrations along with the Makeup exam scheduled on March 28, 2020 in the light of quickly changing situation around COVID-19. So, we regret to inform you that our school will not offer March 28, 2020 and May 02, 2020 SAT exams.

With respect to the refund for the cancelled exams, The College Board has confirmed that they will provide refunds to the exam takers who were registered for March 14, 2020 and/or May 02, 2020 SAT test administrations. Also, SAT Subject Tests on June 6, 2020 are still planned to be offered but their status will continue to be considered by the College Board.

We hope that the future additional SAT testing options will be announced by the College Board to secure the chance of overseas applicants for demonstrating their academic skills through SAT exams.

Sincerely,

TEVITOL – TEV INANC HIGH SCHOOL

College Counseling Department

info@tevitol.k12.tr

Sayın SAT sınavı öğrencileri,

Hızla değişen Korona virüs – COVID-19 tablosu ışığında, 14 Mart 2020 ve 02 Mayıs 2020 tarihli SAT sınavları ile birlikte 28 Mart 2020 tarihinde yapılması planlanan SAT telafi sınavı College Board tarafından iptal edilmiştir. Dolayısıyla, okulumuzda 28 Mart 2020 ve 02 Mayıs 2020 tarihlerinde SAT sınavı düzenlenmeyeceğini üzülerek bildirmek isteriz.

İptal edilen sınavların ücretlerinin iadesi ile ilgili olarak College Board, 14 Mart 2020 ve/veya 02 Mayıs 2020 SAT sınavlarına kayıt olmuş öğrencilere ücret iadesi yapılacağını teyid etmiştir. Ayrıca 6 Haziran 2020 tarihli SAT Subject sınavı halen geçerli olmakla birlikte, durum College Board tarafından değerlendirilmeye devam edecektir.

College Board tarafından gelecek tarihlerde düzenlenebilecek ilave SAT sınavlarının sizlere duyurulacağını ve böylece SAT sınav sonuçlarınız aracılığıyla yurtdışı üniversite başvurunuza yönelik akademik yetilerinizi gösterebilme şansınızın devam edeceğini ümit ederiz.

Saygılarımızla,

TEVITOL – TEV INANC HIGH SCHOOL