Ön Başvuru

Aday öğrenci velileri 06 Mart 2020 itibariyle web sitemiz üzerinden kullanıcı adı ve şifresi oluşturarak ön başvuruya başlayabilir. Ön başvuru formu 5 bölümden oluşmaktadır:

1. KVKK Aydınlatma ve Ön Bilgi
  2. Kimlik Bilgileri
  3. Eğitim Bilgileri
  4. İletişim Bilgileri
  5. Sınav Bilgileri

Ön başvuruya başlayan aday velileri Haziran ayının 3.haftasında açıklanması beklenen LGS puanlarından önce ilk 4 bölümü doldurmalıdır.

Ön başvurunun tamamlanması için, aday öğrenci velilerinin LGS puanları açıklanır açıklanmaz kullanıcı adı ve şifreleri ile aday öğrencilerin LGS puanlarını sisteme (5. bölüm) yüklemeleri gerekir.

Ön başvuru yapan öğrenciler LGS puan üstünlüğüne göre sıralanır. Aday öğrenciler, belirlenen taban puanına göre yüksek puandan başlanarak 2. Aşama için TEV Özel İnanç Türkeş Anadolu Lisesi’ne çağırılır.

Ön başvuru yapmak için aşağıdaki butona tıklayınız.