Burs Olanakları

Ücretsiz Eğitim

Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) MEB Özel Öğretim Kurumlar Yönetmeliği’nde belirtilen oran dahilinde ücretsiz öğrenci okutur.

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bursu

TEV tarafından verilen burslar TEV burs yönetmeliği ve kriterlerine göre okul eğitim ve konaklama ücreti toplamı üzerinden tam veya kısmi olarak verilir.

• 2. Aşamaya çağırılan ve burs başvurusunda bulunmak isteyen aday öğrenci velileri, web sitesinden ilan edilecek olan başvuru formunu doldurarak ve istenilen belgeleri hazırlayarak 2. Aşamaya gelmek zorundadır.
  • Verilen bursların oranları TEV bütçesi dahilinde ailelerin mali durumları incelenerek belirlenir.
  • Burs başvurusunda bulunacak veliler ile 2. Aşama gününde 15 dakikalık bir bursluluk mülakatı yapılır.