“1915 Çanakkale Savaşları” Konulu Tarih Bilgi Yarışması’nı Gerçekleştirdik.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında, okulumuzda  bu yıl ilk kez gerçekleştirilen  “1915 Çanakkale Savaşları” konulu Tarih Bilgi Yarışması’na 56 takımda toplamda 112 öğrencimiz katılmıştır. Bu takımlardan 16 tanesi -32 öğrencimiz-bir üst tura çıkmıştır. Bir üst tura çıkarak final için mücadele eden 16 takımdan 4 takım final etabında yarışmayı hak kazanmıştır.
Final etabında ise 10. sınıflarımızdan Kutay Sezgin ile Ata Tezel’in takımı yarışmayı birinci olarak tamamlamış ve birincilik ödülünü kazanmıştır.
Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, yarışmayı düzenleyen  ve koordine eden tarih öğretmenimiz Sayın İsmail Hakkı Ergüven’e ve 9. sınıflarımızdan İpek Deniz Özkan’a teşekkür ediyoruz.