Fiziki yapı

kampus01
TEVİTÖL kampüsü,  416.000 m² açık alan ve 21.095 m2  kapalı alandan oluşmaktadır.
Açık alanlarda amfitiyatro, spor sahaları, kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.
amfi-tiyatrospor-sahalari

Öğrenci Evleri
yatakhaneler
Okulumuzda 2012-2013 öğretim yılı itibarı ile 8 adet öğrenci evi bulunmaktadır. Her öğrenci evinde 4–6 kişinin kaldığı 8 yatak odası, 4 banyo, etüt odaları, nöbetçi öğretmen odaları bulunmaktadır. Her öğrenci evinden sorumlu Türk ve yabancı öğretmenlerden oluşan Gözetici Aileler bulunmaktadır. Gözetici aileler öğrencilerin her türlü ihtiyacı ile ilgilenmekte, kampus hayatına uyum sağlamalarına ve başarılarını arttırmalarına yardımcı olmaktadırlar.

Eğitim Birimleri
koridor
• 21 derslikten oluşan üç blokta dersler yapılmaktadır. Derslikler 15 öğrenciliktir.
• Yanı sıra üç Fizik, üç Kimya, üç Biyoloji ve üç Bilgisayar laboratuarı bulunmaktadır.

Spor Salonu
112 seyirci kapasiteli Tenis-Badminton- Basketbol-Voleybol-Hentbol ve Salon Futbolu oynamaya elverişli, 33x23 m2’lik spor salonumuz bulunmaktadır.

Yüzme Havuzu
Okulumuzda yarı olimpik kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.
havuz2havuz4

Bilgi – Sanat Merkezi
Bu binamızda Levent&Burak Nizamoğlu Kütüphanesi, okuma odası, bilgisayar laboratuarı, resim atölyesi, müzik dersliği, müzik odaları (8 adet), sınıflar (3 adet), bölüm odaları, (4 adet), tören salonu bulunmaktadır.

yemekhane
250 kişinin yemek yiyebileceği mutfak ve yemekhane, öğrenci, öğretmen ve diğer çalışanlara 3 öğün yemek ve üç ara beslenme vermektedir.

Öğretmen Lojmanları
lojmanlar
Okulumuzda 42 lojman bulunmaktadır, bunların 16’sı öğrenci evlerinde yer almaktadır.