Samsung Deneyimi TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi’nde!

20 Ekim 2016, Perşembe günü Samsung Electronics Türkiye, Global Gönüllü Festivali ile TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

1

2

4 - 24 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen festivalde Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Müdür Yardımcısı Murat Gök, takım ruhunu yaratma ve geliştirme konusunda en önemli yaklaşımlardan biri olan ve kurumların çalışanlarına özel etkinliklerinde sıklıkla uyguladığı Marshmallow Challenge aktivitesi ile TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi’nde öğrencilerle buluştu. Grup içinde farklı görevleri yerine getirerek takım ruhunun geliştirilmesi amacını taşıyan eğlenceli aktivite öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

3

4

5

Etkinliği değerlendiren TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, “Gençlerimizin geleceğe umutla bakmalarını sağlarken çalışmalarımızı etkin kılacak projelerle besliyoruz. En büyük hedefimiz ülkemizin ilerlemesinde sürekli ve kalıcı etkiler yaratmak. Bu amaçla ilerlerken Türkiye’nin geleceğinin eğitimle aydınlanacağına inanan sorumluluk sahibi kurumlarla bir araya gelmek, birlikte projelere imza atmak gücümüze güç katıyor” dedi.
6

Samsung Electronics Türkiye ile eğitimi destekleyen projelerde birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Yıldız Günay, “Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek üstün ve özel yetenekli öğrencilerin eğitim gördüğü TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi bizim gurur kaynağımız. Sosyal sorumluluk bilinciyle, aydınlık bir gelecekte buluşmak için vakfımızı tercih eden Samsung’a değerli işbirlikleri için tekrar gönülden teşekkür ederiz” dedi.
7

“Türk halkının geleceğine yatırım yapmaktan gurur duyuyoruz”
TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim; “Samsung olarak kaliteli bir eğitimin bizleri daha iyi bir geleceğe taşıyacağının farkındayız. Türk halkının geleceğine yatırım yapmaktan gurur duyuyoruz. “Dünyaya ilham ver, geleceği tasarla” vizyonumuz doğrultusunda, faaliyet gösterdiğimiz tüm ülkelerde yaptığımız gibi Türkiye’yi ileri taşıyacak projelere imza atmaya ve siz gençlerimizin eğitimini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

8

Etkinlikte söz alan Samsung Electronics Türkiye, Kamu Sektörü & Diş İlişkiler ve Stratejiden Sorumlu Ülke Direktörü Dr. R. Erdem Erkul, öğrencilerle “mutlu olmak” üzerine etkileşimli bir konuşma gerçekleştirdi.

9

İnanç Mekatronik Kulübü ile de bir araya gelen DH KIM, öğrencilerden kulübün robot tasarım çalışmalarını ve katıldıkları yarışmalarla ilgili gelişmeleri dinledi.

10

Öğrenciler, yarışmalarda en çok önem verdikleri şeyin, takım ruhuyla hareket ederek yapılandan keyif almak ve gelecek nesillere ilham vermek olduğunu belirttiler. DH KIM, öğrencilerin bu yaklaşımlarını takdir ederek, deneyimlerini paylaşmak üzere Samsung’a davet etti.

11
Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, robotun renginin Samsung Kurumsal rengi ile aynı olması ile ilgili öğrencilerle şakalaştı ve sunumlarından, projeyi anlatış biçimlerinden ve ekip uyumundan çok etkinlendiğini sözlerine ekledi. Kulübün adı, paylaşım mecraları ve ekip üyeleri hakkında detaylı bilgiler alan Kim’e, IMC üyeleri özel rozetlerinden armağan ettiler.

December 2017