Chicago Illinois'da Düzenlenen Robot Yarışmasından Ödülle Döndük.

Okulumuzun robotik külübü IMC'nin FRC takımı 30 Mart- 2 Nisan tarihleri arasında FRC yarışmasına katıldı.

Yarışmanın Chicago Illinois'da düzenlenen Midwest Regional ayağına katılan takımımız, örnek takım olmanın tüm gerekliliklerini yerine getirmesi ve başarılı takım çalışması sayesinde "Team Spirit" ödülüne layık görüldü.

FRC yarışması FIRST vakfının düzenlediği ve her sene dünyanın dört bir tarafından gelen lise takımlarını biraraya getiren bir robotik yarışmasıdır.

FIRST vakfı robotik yarışmaları düzenleyen bir vakıf olmasının yanında, amacı öğrenciler sadece robotik alanında çalışmaya teşvik etmek değil aynı zamanda öğrencilere yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik gibi değerler de katmaktır. Bu nedenle yarışmalarında robotuyla birinci olan takıma verilen birincilik ödülü yanında, FIRST'ün öğrencilerde görmek istediği bu değerleri en iyi yansıtan takımlara da "Duyarlı Profesyonellik", "Takım Ruhu" ve benzeri ödüller verilmektedir.

IMC(İnanç Mekatronik Kulübü) olarak bu sene özverili çalışmamız ve hiçbir zorluk karşısında örnek bir takım olmayı bırakmadığımız, takım arkadaşlarımızın ne zaman olsa yardımına koştuğumuz ve bunu yapmaktan hiç vazgeçmediğimiz için jüriler tarafından "takım ruhu" ödülünü almaya layık görüldük.

IMC-AMERIKAk

December 2017