TEVİTÖL, Sosyal İnovasyon Kampına Ev sahipliği yaptı

TEVİTÖL, 10 Mayıs Cumartesi günü Sosyal İnovasyon Kampına evsahipliği yaptı. Genç Başarı Eğitim Vakfı ve Metlife işbirliğiyle gerçekleşen organizasyon Gebze’deki 7 farklı okulun öğrencileri davet edildi.

Davet edilen okullar: Çolakoğlu Anadolu Kız Meslek Lisesi, Gebze Anadolu Lisesi, Gebze Anadolu Öğretmen Lisesi, Gebze Atatürk Anadolu Lisesi, STFA Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, TEVİTÖL, Yücel Boru Fen Lisesi

Projeye, Milli Eğitim Bakanlığı, HP, MNG Kargo, FedEx ve Microsoft firmaları diğer destek veren kurum ve kuruluşlar oldu.

Program, okul müdürümüzün açılış konuşması, Genç Başarı Vakfı Genel Müdürü ve Metlife yetkilisinin etkinlik tanıtımları sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel’in konuşmasıyla başladı.

7 okulun temsilcileri her biri farklı ekiplerde olacak şekilde 7 takım oluşturuldu. Takımlar, kendilerinin seçtiği bir konu üzerinde kendilerine verilen bir alanda
hayata geçirilebilir bir fikir üretmeye çalıştılar. Kendilerine verilen bilgisayarlar sayesinde konu ve kaynak araştırması yaparken Metlife gönüllüleri de takımlara iş planı yazma konusunda danışmanlık desteği verdi. Konularını belirleyen ekipler daha sonra iş planına dönüştürdüler ve gün sonunda juri karşısında projelerini sundular.
Kazanan, 3 numaralı takım oldu. Ödülün açıklanmasıyla etkinlik sona erdi. Kazanan takımı tebrik ediyor, organizasyonda emeği geçen kişi ve kurumlara, özellikle katılan tüm öğrencilere kattıkları ve kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz.

October 2017